Rådgivning2018-11-27T10:58:14+00:00

Vælger du at få rådgivning hos AB Revision, får du en sparringspartner, der har indsigt i og forståelse for din situation

Vores rådgivning tager udgangspunkt i de daglige udfordringer, du har i din virksomhed. Med vores erfaring kan vi hjælpe dig med at skabe effektive løsninger. Det betyder, at du blandt andet får bedre tid til salg, kundeservice og udvikling af nye produkter.

Har du startet, eller går du og overvejer at starte virksomhed? I AB Revision har vi stor erfaring i rådgivning om virksomhedsstart.

Når du har besluttet dig for at starte egen virksomhed, er der mange områder, du bør tage stilling til.

Vi rådgiver dig og hjælper dig til at træffe beslutninger om:
 • Forretningsplan
 • Finansiering
 • Virksomhedsform
 • Bogholderi
Når du har fået startet din virksomhed op, kan vi hjælpe dig med at lave budgetter, bogføring, udarbejde periode- og årsregnskaber og evt. revision.

Vi har mange års erfaring i arbejdet med mindre og mellemstore virksomheder. Det betyder, at du får en kompetent samarbejdspartner.

Kom nemt og godt i gang
Ønsker du at få rådgivning om start af virksomhed, har du spørgsmål til priser, hvordan vi kommer i gang eller andet? Aftal et uforpligtende møde og få svar på dine spørgsmål.
Kontakt AB Revision på 75 89 11 99 eller send en e-mail til ab-revision@ab-revision.dk og få rådgivning om start af virksomhed.

I AB Revision rådgiver vi dig om budgettering. Målet er realistiske budgetter, der giver dig et overblik over virksomhedens økonomi.

Vi arbejder med flere former for budgettering. De mest almindelige er:

 • Etableringsbudget – budget over udgifter til start af virksomhed
 • Driftsbudget
 • Statusbudget
 • Likviditetsbudget – budget der viser det forventede likviditetsbehov måned for måned
 • Privatbudget – budget over dine private udgifter, så du ved hvor meget, du skal forvente at trække ud af virksomheden hver måned.

Finansieringsplan
I samarbejde med dig udarbejder vi din finansieringsplan. Vi beskriver, hvordan du har tænkt dig at skaffe pengene til kapitalbehovet for din virksomhed. Kapitalbehovet består af investeringsbehovet fra etableringsbudgettet og driftskapitalbehovet fra likviditetsbudgettet.

Har du brug for ekstern kapital er en gennemarbejdet budgettering og finansieringsplan en forudsætning for en god dialog med banken og investorer.

Kom nemt og godt i gang
Ønsker du at få rådgivning om budgettering, har du spørgsmål til priser, hvordan vi kommer i gang eller andet? Aftal et uforpligtende møde og få svar på dine spørgsmål.

Kontakt AB Revision på 75 89 11 99 eller send en e-mail til ab-revision@ab-revision.dk og få rådgivning om budgettering.

Er du nystartet eller har du aldrig arbejdet med bogføring, giver et kursus i bogføring hos AB Revision dig et godt grundlag for at arbejde med bogføring i din virksomhed.

Du får et grundlæggende kursus i bogføring, hvor vi har fokus på de mest brugte værktøjer og begreber som kontoplan, kassekladde, debitorer og kreditorer.

Kontoplan
En kontoplan opdeler din virksomheds økonomiske aktiviteter, så de bliver lettere at overskue. Formålet med en kontoplan er at have en fast struktur i de konti, der oprettes i bogholderiet.

Kassekladde
Din kassekladde bruger du til indtastning af posteringer. Du kan indtaste et større eller mindre antal posteringer i kladdeform, udskrive dem på en liste til korrekturlæsning og derefter rette, slette og tilføje efter behov.

Faktura
Når du sælger momspligtige varer eller ydelser til andre erhvervsdrivende, skal du altid udarbejde en faktura. Du lærer, hvilke data en faktura som minimum skal indeholde.

Debitorer og kreditorer
Et overblik over dine debitorer og kreditorer i henholdsvis et kundekartotek og et leverandørkartotek giver dig et godt grundlag, når du skal sende fakturaer og betale regninger.

Kom nemt og godt i gang
Ønsker du at få et kursus i bogføring, har du spørgsmål til priser, hvornår du kan starte eller andet? Aftal et uforpligtende møde og få svar på dine spørgsmål.

Kontakt AB Revision på 75 89 11 99 eller send en e-mail til ab-revision@ab-revision.dk og hør om dine muligheder for at kursus i bogføring.

Hvad enten du er nystartet som selvstændig eller har mange års erfaring i branchen, er skattereglerne oftest komplicerede.

I AB Revision har vi specialiseret os i rådgivning om erhvervsbeskatning og personbeskatning for ejere af mindre og mellemstore virksomheder. Du får kompetent rådgivning, og vi hjælper din virksomhed med at optimere skatteforhold, udnytte muligheder og håndtere udfordringer. Vi gør de komplicerede skatteregler forståelige og er din sikkerhed for at skattereglerne bliver overholdt.

Du kan blandt andet få rådgivning om skatteberegninger, den udvidede selvangivelse og valg af personalegoder.

Du får professionel rådgivning om skat. Det sikrer dig:

 • Korrekt håndtering af skattesager
 • Optimering af skattemæssige forhold
 • Lettere administration
 • Løbende opdatering af skatteregler

Kom nemt og godt i gang
Ønsker du at få rådgivning om skat, har du spørgsmål til priser, hvordan vi kommer i gang eller andet? Aftal et uforpligtende møde og få svar på dine spørgsmål.

Kontakt AB Revision på 75 89 11 99 eller send en e-mail til ab-revision@ab-revision.dk og få rådgivning om skat.

I AB Revision rådgiver vi dig gerne om, hvordan du kan opbygge og tilrettelægge dit bogholderi. Vi tager udgangspunkt i din dagligdag og fokuserer på, hvordan du kan opnå et smidigt og effektivt bogholderi.

I et samarbejde med dig finder vi frem til hvilke opgaver, du selv ønsker at løse, og hvilke vi evt. skal løse for dig.

Når du får tilrettelagt og opbygget dit bogholderi effektivt, skal du i dagligdagen bruge færre ressourcer på bogføring. Det frigiver tid og gør du kan fokusere på andre vigtige områder som salg, kundeservice, udvikling af nye produkter osv.

Kom nemt og godt i gang
Ønsker du at få rådgivning om effektivt bogholderi, har du spørgsmål til priser, hvordan vi kommer i gang eller andet? Aftal et uforpligtende møde og få svar på dine spørgsmål.

Kontakt AB Revision på 75 89 11 99 eller send en e-mail til ab-revision@ab-revision.dk og få rådgivning om bogholderi.

Når du har bestemt dig for at starte virksomhed, er virksomhedsform noget af det første, du skal beslutte. Mange iværksættere starter helt naturligt ud med en personlig ejet virksomhed.

Det er mange i tilfælde den rigtige beslutning. Men måske findes der en anden virksomhedsform, der er mere gunstig i dit tilfælde?

Vælg den rigtige virksomhedsform
Valget af virksomhedsform beror på en vurdering af en række forskellige faktorer. Hvilken risiko er du villig til at løbe? Hvilken kapital har du til rådighed? Hvilke regnskabskrav kan og vil du opfylde? Hvordan opnår du den mest fordelagtige skattebetaling?

Vi kan hjælpe dig med at analysere din virksomhed og finde frem til om det er et anpartsselskab (ApS), et aktieselskab (A/S), et interessentskab (I/S) eller en anden virksomhedsform, der er bedst egnet til din idé.

Dit valg af virksomhedsform er ikke bindende. Viser det sig, at det vil være bedre at drive din virksomhed i en anden form, kan vi hjælpe dig med at ændre din virksomhedsform.

Kom nemt og godt i gang
Ønsker du at få rådgivning om valg af virksomhedsform, har du spørgsmål til priser, hvordan vi kommer i gang eller andet? Aftal et uforpligtende møde og få svar på dine spørgsmål.

Kontakt AB Revision på 75 89 11 99 eller send en e-mail til ab-revision@ab-revision.dk og få rådgivning om valg af virksomhedsform.

Tynger den aktuelle finanskrise eller andre omstændigheder din økonomi, yder AB Revision økonomisk rådgivning.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med at tilpasse dine budgetter, så de tager højde for din aktuelle økonomiske situation.

Vi yder også økonomisk rådgivning i forbindelse med start af virksomhed, valg af virksomhedsform, i forhold til banker og skattemæssige forhold.

Vores økonomiske rådgivning fokuserer på at give dig et overblik, så du får sikkerhed og tryghed i hverdagen.

Kom nemt og godt i gang
Ønsker du at få økonomisk rådgivning, har du spørgsmål til priser, hvordan vi kommer i gang eller andet? Aftal et uforpligtende møde og få svar på dine spørgsmål.

Kontakt AB Revision på 75 89 11 99 eller send en e-mail til ab-revision@ab-revision.dk og få økonomisk rådgivning.

NYTTIGE RESSOURCER

Vi har samlet en række nyttige dokumenter, skemaer, links mm. De vil give dig en god basis for dit regnskab, og et godt overblik over de vigtigste sider du evt. vil få brug for, i forbindelse med regnskab, opgivelser osv.

KLIK HER FOR AT LÆSE MERE