Firma profil2018-11-27T10:56:47+00:00

AB Revision er din praktiske problemløser
og økonomiske rådgiver

Vi er et stærkt og lokalt forankret revisionsfirma med fokus på nærvær og nærhed. Vores kunder kommer typisk fra Hedensted, Vejle og Horsens området.

I vores revisionsfirma leverer vi kvalitetsydelser og kompetent rådgivning til konkurrencedygtige priser. Vi er i dag 6 medarbejdere. Vi har registrerede revisorer, der er fagligt kompetente og engagerede.

Et grundigt revisionsfirma
Som kunde får du grundig og kompetent rådgivning. Vi rådgiver dig om dine muligheder i den aktuelle situation og giver dig et overskueligt beslutningsgrundlag.

Rettidighed
Vi lægger vægt på at overholde alle tidsfrister i samarbejde med dig. Vi udfører opgaverne som aftalt. Mangler vi oplysninger fra dig, kontakter vi dig.

Et revisionsfirma med personlighed
Vi er et revisionskontor for de mindre og mellemstore virksomheder. Hos os drukner du ikke i mængden. Vi vil gerne lære dig at kende, og du kan trygt ringe til din faste kontaktperson, når du har spørgsmål eller vil diskutere fremtidsplaner.

FIND VORES MEDARBEJDERE
VORES HISTORIE

Vores værdier

I AB Revision har vi ikke et fancy og flot domicil. Til gengæld har vi nærvær og nærhed. Vi har formuleret 7 værdier, som vi arbejder efter. Både internt på vores arbejdsplads, men også eksternt med det mål at skabe langvarige kunderelationer.

Arbejdsglæde

Undersøgelser viser, at virksomheder med glade ansatte klarer sig op til dobbelt så godt på bundlinjen. Arbejdsglæde er en af de tre vigtigste kilder til livsglæde og styrkes af ros og anerkendelse.

Tryghed & Respekt

Tryghed er et af de basale livsbehov. Vi arbejder konstant på at skabe tryghed for vore kunder ved at skabe gennemskuelighed i deres økonomi.
Vi omgås hinanden med respekt og åbenhed.

Samarbejde

De bedste resultater opnås gennem et tæt og langvarigt samarbejde.

Kommunikation

Vi kommunikerer åbent, ærligt, rettidigt, klart og konstruktivt. Både med hinanden og med vores kunder.

Humor

Et godt grin kan løse op for mange hårdknuder. Vi har altid et glimt i øjet, når vores kunder møder os. Naturligvis uden at det går ud over integriteten og fagligheden.

Udvikling

Efteruddannelse, kurser, seminarer og personlig udvikling er naturlig del af vores kultur.

NYTTIGE RESSOURCER

Vi har samlet en række nyttige dokumenter, skemaer, links mm. De vil give dig en god basis for dit regnskab, og et godt overblik over de vigtigste sider du evt. vil få brug for, i forbindelse med regnskab, opgivelser osv.

KLIK HER FOR AT LÆSE MERE